Ripset ja kulmat

Kestovärjäys on helppo tapa ylläpitää huoliteltua, mutta luonnollista ilmettä. Kestovärillä voidaan värjätä ripset ja kulmat. Kuukausittain tehtävä kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. 


Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että väri kiinnittyy ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Kulmakarvoissa värin pysyvyys on jopa 8 viikkoa ja iholla jopa 2 viikkoa. Värin pysyvyyteen vaikuttavat ihotyyppi ja hoitotavat.

Henna väreissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, kuten ammoniakkia, lyijyä tai peroksidia, eikä se näin ollen vahingoita ihoa.


lnLei® Lash Filler -kestotaivutus ei vain taivuta ripsiäsi kauniiseen kaareen, vaan se myös hoitaa ja vahvistaa niitä.

InLei on Italialainen kestotaivutussarja, jossa on panostettu hellävaraisuuteen, laatuun ja turvallisuuteen.

Taivutus kestää ripsissä 4-7 viikkoa luonnonripsien uusiutumisnopeudesta riippuen. Uusintahoidon voi tehdä aikaisintaan neljän viikon kuluttua. 

Ripsien kastelemista, kuumuutta ja silmien hieromista tulisi välttää 24h käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kestotaivutukseen kuuluu myös ripsien kestovärjäys. Hoidon yhteydessä voi myös värjätä kulmat kesto- tai Hennavärillä. 


lnLei® Brow Filler -kulmien laminointi korostaa luonnollisia kulmakarvojasi ja tekee niihin tuuheamman ja näyttävämmän vaikutelman saaden samalla kurittomat karvat järjestykseen. Käsittelyn jälkeen karvoja on myös helpompi muotoilla itse kotona. 

Käsittely on turvallinen ja sen vaikutus kestää noin 4-6 viikkoa. Kulmien kastelemista tulisi välttää 24h käsittelun jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 

InLei Brow Filler -kulmien laminointi sisältää myös kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun vahalla tai pinseteillä.


RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 34e 
KULMIEN KESTOVÄRJÄYS 24e

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20€ (kulmien muotoilu +5€)

HENNAVÄRJÄYS KULMILLE 30e (ripsien kestovärjäys +10€)

KULMIEN MUOTOILU 10e

INLEI LASH FILLER -KESTOTAIVUTUS RIPSILLE  70e  (kulmien kestovärjäys ja muotoilu +10e)

INLEI BROW FILLER -LAMINOINTI KULMILLE  55€ (ripsien kestovärjäys +10€)

INLEI LASH FILLER + INLEI BROW FILLER yht. 99€