Laitehoidot kasvoille

IHONPUHDISTUS 75€

Hoidossa keskitytään puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa. Ultraääni kuorii ja syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä, mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, seerumin, naamion ja hoitovoiteet.

Hoitoon voi lisätä rentouttavan kasvo ja niska-hartia hieronnan +15e / 15min. 


WISHPRO -KASVOHOITO 95€

Miellyttävä ja rentouttava WishPro-kasvohoito tasoittaa ihon juonteita sekä syväkosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä kirkkaamman.

Kasvohoidossa käytettävässä WishPro-laitteessa on neljä erilaista hoitopäätä, joissa mikrovirtaenergia sekä punainen ja sininen LED-valo yhdistyvät Magnetic Infusion -teknologian kanssa. Hoitopäiden avulla hoitoon kuuluvat seerumikapselit saadaan imeytettyä kivuttomasti ihoon.

WishPro- hoito räätälöidään aina asiakkaan ihotyypin mukaan, joten hoito sopii kaikille!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, yksilöllisesti valituilla hoitopäillä ja kapseleilla tehdyn kuorinnan ja tehoaineiden imeytyksen sekä rentouttavan loppuhieronnan.


BTB13 MIKRO-MESO TERAPIA: ihon mikroneulaus- ja mesoterapiakäsittely

-Suomalainen, tehokas ja tuloksellinen hoitomuoto-

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman. Myös ihon väri ja rakenne tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden heleämpi.

Mikroneulaus yhdistettynä mesoterapiakäsittelyyn mahdollistaa hoidossa käytettävän BTB13-seerumin imeytymisen mikrokanavien kautta syvemmälle ihon dermikseen asti. Näin ihoon saadaan suoria täyteläistäviä vaikutuksia hyaluronihaposta. Lisäksi BTB13 moninkertaistaa oman soluaktivoinnin kautta mikroneulauksen vaikutusta. BTB13-mikroneulausseerumit tuovat myös rakennusaineita ihoon ja mm. kollageenituotantoa aktivoivaa C-vitamiinia.

Mikroneulaus on hyvä hoitomuoto kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa: juonteet ja rypyt, löystynyt iho, ihon sävy ja rakenne, suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho, maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset, auringon aiheuttamat ihovauriot, aknearvet, ihon tummentumat tai pigmenttikato.

Hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjahoitona ja halutessaan sarjahoitoa jatketaan maksimissaan kuuteen hoitokertaan saakka. Hoidot tehdään vähintään kuukauden välein.

Hoidon jälkeen ihoon voi tulla kevyttä turvotusta ja iho voi olla punoittava ja kirjava noin vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen. Meikin tai muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä tulee välttää samana päivänä. Myös urheilua, hikoilua ja saunaa sekä aurinkoa tulee välttää samana päivänä.


Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kirkastavan PHA-happokuorinnan, mikroneulauskäsittelyn, mesoterapiakäsittelyn, BTB13-tehoseerumin ja rauhoittavan naamion. Naamion aikana toteutetaan rentouttava hartia- ja dekoltee-alueen hieronta.

1. hoitokerta 139€

Jatkokerrat 120€