Kasvohoidot


Terve, vahva ja kaunis iho heijastaa kehon hyvinvointia ja mielen rauhoittumista. 

Massada The Natural Therapy sarjan tuotteissa ja hoidoissa perinteet ja innovaatio yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Massadan ihonhoitotuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa vain parhaista luonnon raaka-aineista.
Korkealaatuiset tuotteet tasapainottavat ihon epätasapainotiloja ja herättävät aisteja.

Miellyttävät tuoksut ja multisensoriset koostumukset perustuvat käytettyihin raaka-aineisiin ja viimeisimpään bioteknologiaan tarkoin menetelmin.

VIRKISTÄVÄ KASVOHOITO 60€

Gua Sha -käsittely tuo iholle elinvoimaa ja kirkautta sekä vähentää tehokkaasti turvotusta. Hoito myös rentouttaa kasvojen lihaksia. Kasvohoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, Gua Sha -käsittelyn kasvoille ja kaulalle, sekä naamion, jonka aikana hierotaan decoltee-alue. 


MASSADA ESSENTIAL CARE -KASVOHOITO 85€

Kosteuttava, rauhoittava ja välittömästi ihoa kirkastava kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Kasvohoito elvyttää ihoasi ja on täydellinen tuhkimohoito vaikkapa ennen juhlia tai lomamatkaa!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kirkastavan kuorinnan, kulmien siistimisen, rentouttavan pitkän hieronnan kasvoille ja decolteelle, erikoisnaamion sekä hoitovoiteet. Hoidon aikana hierotaan myös kädet ja päänalue.


MASSADA BIO CELLULAR -KASVOHOITO 105€

Kasvohoidossa käytetään Eco-sertifikoituja luomutuotteita. Hoito sisältää energisoivan Tuina-akupistehieronnan, joka parantaa verenkiertoa ja ihon hapensaantia. Ihosta tulee pehmeä ja täydellisen kosteutettu. Sopii erityisesti herkälle ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, seerumin, Tuina-akupistehieronnan, laavakivikäsittelyn kasvoille ja decolteelle, uudistavan erikoisnaamion sekä hoitovoiteet. Hoidon aikana hierotaan myös kädet ja päänalue.


MASSADA ENZYMATIC EFFECT -KASVOHOITO 105€

Kasvohoito perustuu luonnollisiin entsyymeihin ja hedelmähappoihin. Hoito sopii kaikille ihotyypeille - myös herkälle iholle. Tavoitteena on hellävarainen ja pitkäkestoinen vaikutus ihon hyvinvointiin. Hoidon jälkeen ihosi on pehmeämpi, heleämpi ja tasaisempi. Myös kotona käytettävät hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, seerumin, pitkän rentouttavan hieronnan kasvoille, kaulalle ja decolteelle, erikoisnaamion sekä hoitovoiteet. Hoidon aikana hierotaan myös kädet ja päänalue.  


MASSMED DNA NATURE -KASVOHOITO 120€

Tehohoito ikääntyvälle iholle. Hoidossa käytettävät tuotteet on suunniteltu bioteknologiaa hyödyntäen luonnon raaka-aineista parhaiden tulosten takaamiseksi. Hoito vahvistaa ja suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan sekä korjaa sitä solutasolla asti. Hoito kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa välittömästi.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksi tehokkaasti kirkastavaa kuorintaa, kulmien siistimisen, kiinteyttävän Massada Mareas -hieronnan, tehoampullin, Gua Sha -käsittelyn kasvoille, kiinteyttävän erikoisnaamion ja hoitovoiteet. Hoidon aikana hierotaan myös kädet ja päänalue.


MASSADA MEN KASVOHOITO 80€

Hoito räätälöidään asiakkaan ihotyypin mukaisesti.

Voidaan tehdä syväpuhdistus ultraäänellä tai tuoda kosteutusta ja kiinteytystä WishPro-laitteella.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, mekaanisen kuorinnan, ihotyypin mukaan valitun laitehoidon, hieronnan ja hoitovoiteet.