Kasvohoidot


Terve, vahva ja kaunis iho heijastaa kehon hyvinvointia ja mielen rauhoittumista. 


Kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaan.

Kattavasta kasvohoitotarjonnasta löytyy varmasti sinun ihotyypillesi ja tarpeisiisi vastaava hoito. 

Kaikkiin kasvohoitoihin on mahdollista lisätä ripsien ja kulmien värjäys, kultakollageeninaamio silmänalusille, monivitamiini-parafiini naamio käsille ja calluspeeling-hoito jaloille. 

Kevyt kasvohoito 62€

Tämä ihanan rentouttava peruskasvohoito on erinomainen, jos ihosi kaipaa kevyttä uudistusta ja kirkastusta. 

Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla Massadan luonnonkosmetiikka tuotteilla. 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja loppuvoide. 


Ihonpuhdistus 75e

Hoidossa keskitytään puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa. Ultraääni kuorii ja syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, naamio ja loppuvoide. 


Kasvohoito ultraäänellä 89e 

Tämä hoito sopii sinulle, jos haluat ihonpuhdistuksen ja samalla ripauksen luxusta hieronnan muodossa.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, tehoaineiden imeytys ultraäänellä, hieronta, naamio ja loppuvoide. 


Massada Men kasvohoito 75e

Miehille räätälöity hoito. Hoito sisältää kuorinnan, syväpuhdistuksen ultraäänellä, kasvojen hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. 


Massada erikoiskasvohoito 99e 
 
Tässä kasvohoidoissa keskitytään rentoutumiseen unohtamatta tehokkaita aineita, jotka valitaan aina asiakkaan toiveiden ja ihotyypin mukaisesti. Hoito toteutetaan Massada luonnonkosmetiikka tuotteilla. 

Hoitoihin sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, Gua Sha-käsittely kasvoille, kulmien siistiminen, rentouttava pitkä hieronta ja erikoisnaamio.


WishPro- kasvohoito 95€

Miellyttävä ja rentouttava WishPro-kasvohoito tasoittaa ihon juonteita sekä syväkosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä kirkkaamman. 

Kasvohoidossa käytettävässä WishPro-laitteessa on neljä erilaista hoitopäätä, joissa mikrovirtaenergia sekä punainen ja sininen LED-valo yhdistyvät Magnetic Infusion -teknologian kanssa. Hoitopäiden avulla hoitoon kuuluvat seerumikapselit saadaan imeytettyä kivuttomasti ihoon.

WishPro- hoito räätälöidään aina asiakkaan ihotyypin mukaan, joten hoito sopii kaikille! 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien siistiminen, yksilöllisesti valituilla hoitopäillä ja kapseleilla tehty kuorinta ja tehoaineen imeytys sekä rentouttava loppuhieronta. 

WishPro- ylläpitohoito 45€

Jo yhdellä hoito kerralla saadaan erinomaisia tuloksia, mutta parhaan ja pysyvämmän lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Ensin on hyvä tehdä pidempi WishPro- kasvohoito, johon kuuluu myös kuorinta ja sen jälkeen täydentää sarjaa ylläpitohoidoilla. 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, yksilöllisesti valituilla hoitopäillä ja kapseleilla tehty tehoaineen imeytys sekä kevyt hieronta. 


X-Foliate Happohoidot 75e

Bielendan happohoidolla saadaan näkyviä hoitotuloksia.

X-Foliate happohoitoja voidaan tehdä ympäri vuoden.

Happohoito tarjoaa toimivan ratkaisun yleisimpiin iho-ongelmiin: couperosaan, akneen, pigmenttimuutoksiin sekä ikääntyvän ihon haasteisiin. Erilaisten happojen avulla hoidot kohdistuvat eri iho-ongelmiin mahdollisimman tehokkaasti.

Happohoitoja tehdään myös sarjahoitona ihon kunnosta riippuen. Ensimmäiseksi hoidoksi suositellaan kuitenkin tätä pidempää X-Foliate happohoitoa, jotta pääsemme rauhassa katsomaan, mitä ihosi tarvitsee.

Happohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan jaderullalla, naamion ja loppuvoiteen. 

Sarjahoitona 40e

Sarjahoito sisältää alkupuhdistuksen, happohoidon ja loppuvoiteen.

Joka kolmannesta sarjahoitokerrasta saat -10% alennuksen.