KäsihoidotKädet ovat kehomme tärkein työväline. Käsien iho joutuu koetukselle päivittäin kaikessa, mitä teemme, minkä takia niiden säännöllinen hoitaminen on tärkeää. Käsihoitomme kirkastavat, kosteuttavat ja pehmentävät käsiesi ihoa. Heitä siis hyvästit karhealle ja elottomalle iholle, ja hoida arkeesi kauniit ja hyvinvoivat kädet!   


PERINTEINEN KÄSIHOITO 45€

Hoidossa siistitään kynnet ja kynsinauhat, lakataan kynnet ja hierotaan lopuksi voide ravitsemaan käsiä. 


MONIVITAMIINI KÄSIHOITO 68€

Ihanan ravitseva hoito käsille. Kuorinta uudistaa ja korjaa ihoa karitevoin ja hohkakiven avulla. Monivitamiininaamio ravitsee käsiä tehden niistä pehmeät.

Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, hieronnan ja monivitamiininaamion käsille. 


KESTOLAKKAUS KÄSILLE 50€

Kestolakkaus on erittäin kestävä lakkaus, joka pysyy sormien kynsissä 2-4 viikkoa. Lakkauksella saat välittömästi kiiltävät ja tasaisen kauniit kynnet ilman lohkeilua. 

Kestolakkauksiin kuuluu kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kestolakkaus värilakalla ja kynsinauhaöljy. 

Kestolakkauksen voi huollattaa kynsien kasvaessa tai poistattaa hellävaraisesti. 


IBX-SYSTEM HOITOMENETELMÄ KYNSILLE 25€

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää kestolakkauksen alla tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa. Se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia.Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta.

Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, IBX-SYSTEM kaksiosaisen hoidon kynsille ja kynsinauhaöljyn. 

IBX-SYSTEM kestolakan yhteydessä 10€