Jalkahoidot


Jaloista huolehtiminen on tärkeää, sillä niiden hyvinvointi edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Kauneuskammarin jalkahoidot sopivat kaikille - hoidot räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.


PERINTEINEN JALKAHOITO 60€

Hoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kynsien hoidon, kovettumien poiston ja voiteen hieronnan jaloille. 


DELUXE JALKAHOITO 79€

Hieman luxusta jaloille!

Hoito sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi hohkakivikuorinnan, joka parantaa jalkojen verenkiertoa ja hoitotuotteiden imeytymistä jalkoihin. Kuorinnan lisäksi jaloille laitetaan vaikuttamaan uudistava jalkanaamio, joka virkistää ja silottaa ihonpintaa jättäen jalkoihin kevyen tunteen. Lopuksi hoito päätetään ihanan rentouttavalla jalkaterien ja säärten hieronnalla.


CALLUSPEELING- HOITO JALOILLE 53€

Calluspeeling-hoito on tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoidossa kovettumat poistetaan AHA-happoja sisältävien hoitoliuskojen vaikutusajan jälkeen erityislastalla ja -raspilla. Hoito on miellyttävän tuntuinen ja sopii kaikille. Myös diabeetikot, joiden tulee välttää haavariskiä, voivat käydä huoletta hoidossa. Hoidon jälkeen jaloille hierotaan suojaava ja tehokkaasti kosteuttava jalkavoide.

Calluspeeling-hoito jaloille muiden hoitojen yhteydessä 39€.


KESTOLAKKAUS VARPAANKYNSILLE 48€

Kestolakkaus on erittäin kestävä lakkaus, joka varpaiden kynsissä kestää jopa useita kuukausia. Lakkauksella saat välittömästi kiiltävät ja tasaisen kauniit kynnet ilman lohkeilua. 

Kestolakkauksen yhteydessä siistitään kynnet ja kynsinauhat poralla ja levitetään voide jaloille. 

Kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä 20€.


MINI JALKAHOITO 32€

Sisältää kynsienhoidon tai kovettumien poiston. Lopuksi jaloille levitetään ihoa ravitseva voide.


Jalkahoitoihin saatavilla lisäksi varpaankynsien lakkaus (+10€) Huomioithan, että kynsien lakkaus edellyttää terveitä kynsiä.