Ajankohtaista


MAALISKUUN TARJOUS!

Nyt on hyvä aika hoitaa pakkasen ja käsidesin kuivattamat kädet kuntoon! 

Maaliskuussa varattuihin käsihoitoihin IBX-System -kynsihoito veloituksetta! 

Tarjous koskee 

 ⁃ perinteistä käsihoitoa 

⁃ monivitamiini käsihoitoa

 ⁃ kestolakkausta käsille.

Varaa nettiajanvarauksesta haluamasi käsihoito ja valitse mukaan lisäpalvelu IBX-System. Alennus lasketaan kassalla. Voit myös soittaa hoitolalle.

Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. 

Voimassa vain maaliskuun ajan!Kauneuskammarissa on nyt saatavilla suosittu kestolakkaus!

Jos haluat pitää kyntesi aina huoliteltuna tai tarvitset niihin lisää vahvuutta, kestolakkaus on hyvä valinta! Kestolakkaus on erittäin kestävä lakkaus, joka pysyy sormien kynsissä 2-4 viikkoa ja varpaiden kynsissä jopa useita kuukausia.

 Lakkauksella saat välittömästi kiiltävät ja tasaisen kauniit kynnet ilman lohkeilua.

 Kaikkiin kestolakkauksiin kuuluu kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä kynsinauhaöljyn laitto. Kestolakkauksen voi huollattaa kynsien kasvaessa tai poistattaa hellävaraisesti. 

Kestolakkaus käsille 48€

Kestolakkaus jaloille 48€

Kestolakkaus jaloille jalkahoidon yhteydessä 20€


IBX-SYSTEM hoitomenetelmä kynsille!

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää kestolakkauksen alla tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa. Se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta.

IBX-SYSTEM hoito 30€ ( Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, IBX- kaksiosaisen hoidon kynsille ja kynsinauhaöljyn) 

IBX-SYSTEM ylläpitohoito 20€  

IBX-SYSTEM kestolakan yhteydessä 10€